4786873324 6a7a0fe9f8 o

Eén keer in de zoveel tijd komt mijn conditie, en het gebrek daaraan, waar eens in mijn gedachte. Twee maandjes terug ben ik er maar eens wat aan gaan doen; en met enig resultaat dit keer. Inmiddels ben ik twee keer per week aan het fitnessen.

De notie dat we met dit prachtige weer ons eens even lekker in het zweet gaan werken in een fitnessruimte heb ik al van mij af gezet. We doen wel gekkere dingen. Dat er zoveel mensen zijn die dit ook echt nodig hebben (myself included) verbaas ik me ook niet meer over. Dat het gaat om het ritme en de regelmaat wist ik eigenlijk van te voren al wel. Dat ik het zelf langer dan een maand vol zou houden wist ik nog niet... weer wat geleerd.

Het helpt overigens wel erg dat ik dit samen met Wytse doe. Hij is wat fanatieker en heeft een veeel betere basis conditie, maar toch. Je hebt extra motivatie om te gaan (elke keer afzeggen is ook wat lullig), het is veel gezelliger en je kunt je er lekker door op laten jagen.

Het effect: meer regelmaat (misschien wel het belangrijkste), redelijk afgevallen, veel beter conditie en inmiddels een leuke afleiding. Wie had dat gedacht....

Share this post

Posted by Jan Peter Wiersma

Coming from an early entrepreneurial background Jan-Peter has been playing around in a diversity of environments from die-hard IT to Advertising and Communications

Comments